HİTİT GIDA 5.MAĞAZASI OLAN BİŞKEK ŞUBESİNİ ÇORUMLULARIN HİZMETİNE SUNDU;
Hitit Gıda Bişkek şubesini 29.04.2011 tarihinde düzenlenen törenle hizmete açtı.
Buhara Caddesi No:36/A’da düzenlenen açılışa Belediye Bşk. Yrd. Zeki Gül, AK Parti İl Bşk.ını Ahmet Sami Ceylan, Hitit Gıda A.Ş.
Yön. Krl. Bşk.ını Selalahattin Zelveci, Yön. Krl. Üyeleri Nevzat Kaya, Suat Kaya, Hakkı Yalçın, Erdal Çoban, Fatih Balcı, Hasan Zelveci ve
Osman Ketsek, H.İlişkiler Müdürü Remzi Taşıyan, Daire Müdürleri ve Sivil Toplum kuruluşu temsilcileri, Sanayici ve işadamları ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Emekli İmam Hatibi Hasan Kestek’in dualar eşliğinde gerçekleşen açılışta kurdeleyi Protokol üyeleri ve Hitit Gıda yöneticileri birlikte kestiler.
Hitit Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Zelveci,29 yılın verdiği tecrübe ve deneyimle Çorum halkına kaliteli hizmet verdiklerini söyledi.
Zelveci yakında iki şube daha açarak şube sayısına 7’ye çıkaracaklarını belirterek Çorum ilinin yanı sıra Çorum dışında da şubeleşme çalışmalarına devam edeceklerini belirtti.
Selahattin Zelveci, Tarım Bakanlığın denetimi altında güvenli tarım politikalarını takip ederek,2010 yılında Çorumda ilk defa kontrollü “İyi Tarım “ üretim sertifikası alarak üretim yaptıklarını sözlerine ekledi.
600 metrekare alana sahip Bişkek şubesi 3 kasa ve 20 çalışanı ile Çorum halkın hizmet vermeye devam ediyor.