2011-2012 Sonbahar Kış Koleksiyonuna kadifeler, ekoseler ve patchwork’ler hakim
U.S. Polo Assn.’e bu sezon kadife ve ekoseler ağırlığını koyuyor
U.S. Polo Assn., 2011-2012 Sonbahar Kış Koleksiyonuyla yine çok renkli, çok hareketli, çok şık. Kadın grubunda kaşmir dokulu pançolar, erkekte kadife pantolon ve patchwork trikolar, çocukta ise kadife elbise ve gömlekler koleksiyonun öne çıkan parçaları.
Polo sponsorundan ve retro Amerikan filmlerinden ilham alan U.S. Polo Assn.’in yeni koleksiyonunda pastel tonlar, yumuşacık dokular, büyük ekoseler ve bolca kadife kullanımı dikkat çekiyor.
Polo oyuncularının kıyafetlerinden esinlenerek hazırlanan ve büyük ilgi gören Turnuva serisi, 2011-2012 Sonbahar-Kış Koleksiyonuyla birlikte daha da genişliyor. Turnuva grubuna bu sezon triko ve mont da ekleniyor.
Kadın trikolar daha da feminenleşti, pançolar öne çıktı
Kadın grubuna bu sezon kaşmir dokulu birbirinden şık ve sıcacık pançolar ağırlığını koyuyor. Trikolar biraz daha feminen hale geliyor ve rengarenk basic trikolar koleksiyonda öne çıkıyor. Renk değiştiren kaz tüyü montlar, çok çeşitli ekoseli, kareli, garnili gömlekler, U.S. Polo Assn. kadın grubunun dikkat çekici diğer ürünleri.
Erkekte de parça boya fitilli kadife pantolonlar, patchwork trikolar, daha kalın dokulu, retro görünümlü ekose gömlekler, koleksiyonda öne çıkan parçalar.
Kids koleksiyonunda ürün çeşitliliği arttı
U.S. Polo Assn.’in çocuk grubu Polo Kids bu sezon da renklilik ve şıklıkta yetişkin grubunu aratmıyor. Polo Kids’de bu sezon ürün çeşitliliğindeki artış dikkat çekiyor.
Kız çocuk grubuna mercan, yeşil ve pudra tonları hakimken, erkek çocuk grubuna laci, beyaz, kırmızı, bordo ve gri melanj topları ağırlığını koyuyor. Sweat elbiseler, kadife etek ve elbiseler, binici taytları, trençkotlar, kız çocuk grubunda öne çıkan ürünler. Erkek çocukta ise turnuva gömlekler, denizci kanalar, sezonun dikkat çekici parçaları.