AS MERKEZ OUTLET’TE ZEYMURAN IZGARA – MANTI AÇILDI!
Birbirinden seçkin mağazalar ile hizmet veren As Merkez Outlet, Zeymuran Izgara-Mantı’nın açılmasıyla gücüne güç katmaya devam ediyor.
En seçkin markaların bir arada olduğu As Merkez Outlet’te gün geçmiyor ki yeni bir mağaza, restoran açılmasın. As Merkez Outlet’in ziyaretçilerine son sürprizi ise Zeymuran Izgara-Mantı oldu. Piliç ağırlıklı menülerin ön planda olduğu Zeymuran Izgara-Mantı’da köfte çeşitleri, pilav, salata, mantı ve tatlı çeşitlerinden oluşan zengin bir menü var. Ertuğrulkent’ten sonra As Merkez outlet’te 2.şubeyi açtıkları için mutlu olduklarını dile getiren İşletmeci Ender Birgül,“As Merkez Outlet’e geldiğim ilk dakikadan itibaren buradan pozitif bir elektrik aldım, almaya da devam ediyorum. Burası çok güzel ve sıcak bir yer. Zengin menülerimizle ve tatlı çeşitlerimizle burada ziyaretçilerimize hizmet etmek bizim için çok önemli” dedi. Açılış nedeniyle Zeymuran Izgara-Mantı’da Mayıs ayı süresince indirimler mevcut.
Önümüzdeki günlerde yepyeni mağazaları bünyesine katacak olan Bursa’nın ilk ve tek outleti As Merkez Outlet’te özenli çalışmalar devam ediyor.